Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C ( 2x více než u kořenové ředkve).
A také vitamíny E, B nebo minerální látky jako jsou draslík, železo, měď a vápník.
Klíčky mají pikantní, mírně…
Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník.
Mají pikantní ořechovou chuť bohatou na živiny.
Klíčky alfalfa neboli vojtěška jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, K, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků jako je vápník, železo, hořčík, draslík atd.
Patří do nejoblíbenějších…
Klíčky červeného zelí jsou vynikajícím zdrojem vitaminů A a C a B, E, H, K, PP. Obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoha stopových prvků, jako je jód, mangan, selen a…
Najdete nás i na sociálních sítích
Sledujte nás také na sociálních sítích a získejte infomace o akcích a slevách!